Početni tečaj fotografije od 06.studenog do 17.prosinca 2015.

 

Foto klub Krk od 06. studenog do 17. prosinca 2015. godine, organizira početni tečaj fotografije koji će se u gradu Krku odvijati svakog četvrtka od 18.00 do 20.00 sati, izuzev uvodng predavanja koje je predviđeno za petak, s time da je vođenje radionica povjereno Riječanu Borislavu Božiću te dvojici iskusnih Krčana Ivici Brusiću Bruji i Srđanu Hulaku.

Polaznici ove  fotografske edukacije bit će upoznati s osnovnim načelima kadriranja i komponiranja slike, dijelovima fotoaparata, njegovim postavkama, načinima snimanja i programskim modovima, zatim tehničkim pojmovima vezanim uz digitalnu fotografiju te osnovama digitalne obrade i ispisa. Na kraju tečaja održat će se analiza snimljenih fotografija svih polaznika, kojima će za sudjelovanje na priređenim radionicama biti dodijeljeno priznanje. Međutim sam tečaj nema verifikaciju zvaničnih obrazovnih institucija i ne upisuje se u radnu knjižicu.

Za sudjelovanje u ovoj sedmodijelnoj edukaciji svi zainteresirani, bez obzira na dob i predznanje, prijaviti se mogu zaključno do 05. studenog, i to telefonom na 091 399 00 66 (Marijana Kirasić Nekić), mailom na fotoklubkrk@gmail.com, odnosno putem Facebook profila Foto kluba Krk. Cijena tečaja iznosi 100,00 kn, s time da ga školarci i studenti pohađaju besplatno, a navedena uplata ujedno je i članarina kluba za narednu godinu, kojom je u narednom razdoblju osigurano još najmanje pet predavanja i četiri radionice.

 

FFK Poc Tecaj